1 Ekim 2012 Pazartesi

Kim hyun jong yeni dizisi

Bu yıl yepyeni bir dizi bizlerle olcak tabi(inşallah)Hemde bizim beak seung joo yani bizim narsis prensimiz kim hyun jong :)Bu arada konusunu korean fansdan aldım.Çünkü konusuyla ilgili ayrıntıları kaçırmayın istedim.Hepsini okuyunn!!!



 
 
Kim Hyun Joong (김현중) - Baek Mi-Reu


Yetenekli şarkıcı-aktör Kim Hyun Joong MBC TV'deki "Playful Kiss" dizisinden 2 sene sonra yeni dizisiyle yakında geri dönüş yapacak. Kim Hyun Joong, Shin Hyungbin'in çok satan çizgi romanından uyarlama olan "Conquest of the City" dizisinde oynayacak. 1996 yılından itibaren 270 konunun 6 adet serisi 10 milyon kopya sattı ve o şimdiye kadarki en popüler çizgi roman serilerinden birisi olduğundan bu diziden beklenti oldukça fazladır.

Ayrıca Conquest of the City hümanizm ve aksiyon sahnelerinden oluşacak olan; ailesi tarafindan reddedilmiş ve kara cemiyetlere katılmış Baek Mireu'nun kendisini genç yaşta terk ettiği için ailesine olan kızgınlığının anlatılacağı bir dizidir.

Conquest of the City'de Kim Hyun Joong geçip giden zorluklarla ailesi olmadan yabani bir şekilde yaşayan ancak; aşk söz konusu olduğunda yumuşak kalpli bir adam olan Baek Mireu'yu canlandıracak. Daha önce Kim Hyun Joong oynadığı dizide yumuşak ve mükemmel karakterini göstermişti ancak bu sefer 180 derece değişerek; erkeksi ve sert bir karakteri canlandırarak daha fazla dikkat çekecektir.

Key East'in temsilcisinin söylediğine göre: "Birçok yerel ve uluslararası hayran Kim Hyun Joong'un geri dönüş dizisini bekliyor ve Kim Hyun Joong herkese daha gelişmiş yönünü göstermek için sürekli çalışıyor. O yeni bir yönü ile geri dönecek; bunun için lütfen bekleyin."

Diğer bir taraftan Kim Hyun Joong "Kim Hyun Joong’s Fanmeeting Tour 2012"yi bu Mayıs ayında Singapur, Hong Kong, Tayvan, Çin ve sırasıyla diğer ülkelerde Asya çevresindeki hayranlarıyla buluşmak için başlatacak.


Çeviri: LeeHeeGi

Oooo çok heyecanlıı.Bizim narsis prensimiz dizi için aksiyon dersleri alıyomuş.Bu da benden size küçük bir haberr ^_^



 

1 yorum:

  1. oooo kim hyun joonun yeni dizisi sabırsızlıkla bekliyorum paylaştığın için teşekkürler :))

    YanıtlaSil